スポンサーリンク

PS4《FINAL FANTASY VII REMAKE》「感動傳承」預告

感動
スポンサーリンク

《FINAL FANTASY VII REMAKE》由經手原版的主要原班人馬精心製作。其壯大的劇情與充滿魅力的角色,以及運用當時最先進技術製作的畫面,而一直是深受眾多玩家喜愛的不朽名作,如今將重生為「全新故事」。

指令式戰鬥融合操作直覺的動作系統,衍生出更豐富的戰略性。遊戲畫面則運用20年前不可能實現的技術,打造出身歷其境的全新《FINAL FANTASY VII REMAKE》世界。

官方網站: https://www.playstation.com/cht-hk/games/final-fantasy-vii-remake-ps4/

立即訂閱PlayStation HK YouTube頻道,收看最新遊戲影片:
http://bit.ly/pshk_youtube

コメント

  1. edward2008711 より:

    先唔講姜濤依條友藍到發黑,成條片喺鍾意打機嘅人眼中根本就係垃圾,玩過DEMO嘅人都知隻game唔會用「第一板」「第二板」去形容關卡,如果你話姜濤係返轉頭玩初代版本都仲叫講得過去,唔該Sony負責人諗下隻game嘅target customer係邊個先啦,引哂班迷妹過黎洗版只會令冇接觸過FF7嘅新一代玩家反感

  2. 蒲红鑫 より:

    英语不好文字也看不懂

  3. 洪泳 より:

    ………………..PS4形象即跌,轉買任天堂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Rene T より:

    老實講姜濤樣樣野都好有potential 就係差把聲

  5. Kamil Stasiewicz より:

    CARD REVOLT TOY FOR BIG KIDS

  6. Kamil Stasiewicz より:

    MEGASTORE AMISEGASA TURN PEGASUS TETRIS ON